skorna är förstora

nu har jag jobbat hela veckan nu tycker jag det får räcka. lite paus och ta lugnt fest på lördag det kan bli tungt. idag blir det va med sin flicka vara med henne hela dagen tills klockan har tickat klart. orkar inte skriva mer nu så nu är det slut.

Bang boom förvandlades från platt till rund

Nu sitter jag och lanar med gurkan även om han luktar. men glad är jag för det hellre detta än kriminalitet. spelar och nördar oss och äter massa onyttigt förstås. gnällíga som vi är är det inte konstigt vi kallas för sär. detta var min dag nästa gång jag skriver kommer det handla om en annan sak. tack & hej tack gode gud för jag har tjej.

Att bli från liten till stor

Imorn gör jag något väldigt speciellt, jag tar studenten.  UNDERBART! imorn ska det krögas och firas heeela dagen :D:D:D. Nu är det dags att lämna skolan efter 14 år . Ni kan inte förstå känslan om ni inte gjort det än asså, skönt! nu ska jag bara få tummen ur röven och hitta en utblidning som passar mig så jag kan utbilda mig och jobba som något jag verkligen själv vill. så GRATTIS på mig och alla andra som tar studenten i år.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN <3


RSS 2.0